Energietransitie in Nederland

Klimaatverandering en energietransitie in Nederland zijn belangrijke agendapunten voor menige organisatie of onderneming. Stratelligence uit Leiden begrijpt dat u zich met deze onderwerpen bezighoudt en helpt u graag met onafhankelijk advies gebaseerd op objectieve analyses. Zo kunt u meewerken aan de energietransitie in Nederland en tegelijkertijd uw bedrijf of organisatie optimaal positioneren.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Het belang van een beleid voor de energietransitie van uw onderneming in Nederland

De energietransitie is een begrip dat in steeds meer contexten terugkomt. Om klimaatverandering tegen te gaan, en de benodigde klimaatadaptatie van Nederland te beperken, is het nodig om fossiele brandstof door echt duurzame energiebronnen te vervangen. Deze transitie vermindert ook het aardbevingsrisico in Groningen en de geopolitieke afhankelijkheid. De energietransitie in Nederland betekent grote veranderingen voor de energievoorziening in de gebouwde omgeving, de mobiliteit, industrie en elektriciteitsvoorziening, waarbij de verschillende veranderingen van elkaar en van verschillende onzekere variabelen afhankelijk zijn. U kunt op ons rekenen voor goede beslissingsondersteuning. Daarnaast geven wij risico-en onzekerheidsadvies bij het opstellen van een efficiënt beleid rondom deze transitie. Wij hebben ervaring met diverse projecten op dit terrein.

Kies voor evidence-based advies van een ervaren adviesbureau

Start vandaag nog met het opstallen van uw beleid rondom de energietransitie van Nederland en schakel ons ervaren adviesbureau in voor evidence-based advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820  of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl. Wij helpen u graag een beter beeld te krijgen van de verduurzaming van uw bedrijf of instelling.