Energietransitie in Nederland

Klimaatverandering en energietransitie zijn in Nederland zeer belangrijke agendapunten voor menige organisatie of onderneming. Maar welke transitiestrategie en transitiepad zijn hiervoor nodig? Stratelligence uit Leiden begrijpt dat u zich met deze onderwerpen bezighoudt en helpt u graag door een transitiestrategie aan te bieden die is gebaseerd op objectieve evidence-based analyses. Zo kunt u meewerken aan de energietransitie en tegelijkertijd uw bedrijf of organisatie optimaal positioneren en hiervoor aanpassen.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Het belang van een beleid voor de energietransitie van uw onderneming in Nederland

De energietransitie is een begrip dat in Nederland in steeds meer contexten terugkomt. Om klimaatverandering tegen te gaan, en de benodigde klimaatadaptatie van Nederland te beperken, is het nodig om fossiele brandstof door echt duurzame energiebronnen te vervangen. Voelt u de verantwoordelijkheid om als onderneming te verduurzamen of ziet u ondernemingskansen in de vorm van een transitiestrategie? Dan biedt ons advies over een transitiepad u de nodige hulp om de juiste koers te bepalen.

Een transitiepad laten bepalen creëert rust over de toekomst

De energietransitie betekent dat er grote veranderingen op het gebied van energievoorziening zullen plaatsvinden door heel Nederland. Verschillende sectoren van de samenleving, zoals de gebouwde omgevingen, de mobiliteit, de industrie, de elektriciteit(svoorziening) en landbouw en landgebruik zoeken naar een goede transitiestrategie. Als u op deze terreinen actief bent, zult u het nut van het bepalen van een efficiënt transitiepad ongetwijfeld inzien. Op dit gebied kunt op onze goede beslissingsondersteuning rekenen.  Daarnaast geven wij risico-en onzekerheidsadvies bij het opstellen van een efficiënt beleid rondom de veranderingen. Wij hebben ervaring met diverse projecten op dit gebied, die we zullen gebruiken om uw transitiepad te bepalen.

sunset-2469106

Kies voor onze hulp bij het bepalen van een transitiestrategie

Start vandaag nog met het opstellen van een transitiepad rondom de energietransitie en schakel ons ervaren adviesbureau in voor evidence-based advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820  of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl en bespreek de mogelijkheden van een transitiestrategie. Wij helpen u graag een beter beeld te krijgen van het juiste transitiepad voor u.