Evidence-based advies

Hoewel iedere klant en ieder project vraagt om een andere benadering, staat er een aantal waarden centraal in de aanpak van Stratelligence. Een daarvan is evidence-based advies. Evidence-based advies betekent voor ons dat we afgaan op de feiten en onze aanbevelingen baseren op een gedegen analyse van de beste beschikbare informatie. Dit kunnen gegevens zijn uit kwantitatief en kwalitatief bestaand (wetenschappelijk) onderzoek maar ook informatie die we gedurende het onderzoek verzamelen uit interviews of data-analyse. We nemen nooit zomaar iets voor waar aan zonder het zelf te begrijpen. Eventueel benodigde aannames maken we expliciet en we zijn open en transparant over de betrouwbaarheid van onze conclusies en methoden.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Vergroot de impact van uw beleid met evidence-based advies

Waarom is evidence-based advies belangrijk? In de praktijk merken we dat veel conclusies en inzichten vaak gebaseerd zijn op een onvolledig beeld van het probleem of gebaseerd op foutieve of nog onzekere aannames. Dit brengt risico’s met zich mee op suboptimale keuzes en advies voor handelingsperspectief.

Ons bureau is gespecialiseerd in het toepassen van een systeemaanpak en in het slim omgaan met onzekerheid en risico’s. De systeemaanpak en het inzetten van methoden die hierbij passen, zorgen voor een integraal beeld inclusief inzicht in de samenhang tussen verschillende variabelen. De aandacht voor onzekerheid en risico’s maakt het mogelijk met onze beslissingsondersteuning de adaptiviteit in advies voor handelingsperspectief in te bouwen en door het gebruik van ontwikkelpaden en een adaptieve strategie de risico’s te verkleinen.

Benader ons over onze dienstverlening

Wilt u meer weten over ons evidence-based advies en de methoden die we toepassen? Benader ons dan voor duurzaam en adaptief advies door te bellen naar 071 573 0820 of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl.

sunset-2469106

Bereid uzelf voor op klimaatverandering met ons onafhankelijke advies

Schakel ons in voor advies op het gebied van klimaatadaptatie voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820  of een e-mail te sturen naar info@stratelligence.nl. Wij helpen u graag om goed voorbereid te zijn op klimaatverandering. Meer informatie vindt u bij onze methoden.