Scenario-analyse

Benut een scenario-analyse van Stratelligence uit Leiden zodat u uw besluiten nog meer overtuigingskracht bij kunt zetten. Hiermee verzekert u uw overheidsinstelling of onderneming van een toekomstbestendige aanpak. De uitdagingen en ontwikkeling van de toekomst zijn lastig om exact te voorspellen, maar er is wél goed op voor te bereiden. Aan de hand van onze scenario-aanpak verkent u mogelijke verassingen en beperkt u risico’s.  Zo krijgt u inzicht in welk effect uw keuzes zullen hebben en welke optie het meest wenselijk en robuust is.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Met onze scenario-analyse bent u voorbereid op de toekomst

Wilt u graag inzicht krijgen in welk effect uw keuzes onder bepaalde omstandigheden zullen hebben en welke keuze u het meeste effect zal opleveren in de toekomst? Weet dan dat u bij ons altijd terecht kunt voor objectieve en onafhankelijke beslissingsondersteuning die rekening houdt met diverse scenario’s. Tijdens een scenario-analyse staat adaptiviteit centraal om tot de juiste advisering te komen. U weet natuurlijk nog niet wat er zich in de toekomst af zal spelen, maar met onze hulp kunt u uw adaptiviteit vergroten en daardoor inspelen op alle relevante scenario’s. Wij ondersteunen u op verscheidene vlakken en zijn gespecialiseerd in diverse analyses die factoren op het gebied van economie, technologie en strategie combineren. Zo helpen wij organisaties in Nederland met klimaatadaptatie en het robuust maken van de beleidsstrategie.

Laat ons uw analyse opstellen

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er voor uw bedrijf of instelling zijn? Laat ons dan een scenario-analyse opstellen en wees goed voorbereid voor de toekomst. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820 of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen voor een inzichtelijke scenario-analyse.