Scenario-analyse

Zet uw besluiten overtuigingskracht bij met behulp van een scenario-analyse van Stratelligence uit Leiden. Hiermee verzekert u zichzelf en uw overheidsinstelling of onderneming van een toekomstbestendige aanpak. Vaak heeft u geen idee wat voor scenario u in de toekomst staat te wachten, maar met deze aanpak kunt u alvast de mogelijkheden verkennen. Zo krijgt u inzicht in welk effect uw keuzes zullen hebben bij verschillende scenario’s en bepaalt u welke optie het meest wenselijk en robuust is.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Met onze scenario-analyse bent u klaar voor de toekomst

U kunt bij ons rekenen op objectieve en onafhankelijke beslissingsondersteuning die rekening houdt met diverse scenario’s. We stellen in ons advies adaptiviteit centraal. U weet natuurlijk nog niet wat er zich in de toekomst af zal spelen, maar met onze analyse kunt u uw adaptiviteit vergroten en daardoor inspelen op diverse mogelijke scenario’s. Wij ondersteunen u op verscheidene vlakken en zijn gespecialiseerd in diverse analyses die factoren op het gebied van economie, technologie en strategie combineren. Zo helpen wij Nederland met klimaatadaptatie, bijvoorbeeld.

Laat ons uw analyse opstellen

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er voor uw bedrijf of instelling in het verschiet liggen? Laat ons dan uw scenario-analyse opstellen en wees klaar voor de toekomst. Neem contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820 of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl.