Ontwikkelpaden bepalen strategie

Wilt u graag een expert inschakelen om de beste ontwikkelpaden te bepalen voor een adaptieve strategie van uw organisatie? Dan zijn wij het gespecialiseerde bureau dat u zoekt. Stratelligence uit Leiden is een ervaren dienstverlener die een bewezen evidence-based aanpak hanteert om cliënten te voorzien van het best mogelijke advies voor handelingsperspectief. Ook tijdens het voordenken voor uw adaptieve ontwikkelstrategie houden wij ons aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Wij kunnen ontwikkelpaden bepalen voor uw adaptieve strategie

Vandaag de dag is het belangrijk dat een organisatie over een sterk vermogen tot adaptiviteit beschikt en goede adaptieve strategieën volgt. Om een goede adaptieve strategie in praktijk te brengen, is het nodig om met regelmaat de organisatie- of bedrijfsomgeving onder de loep te nemen en te checken of het nodig is opnieuw de juiste ontwikkelpaden te bepalen binnen de adaptieve strategie. Zo is het voor u mogelijk op de juiste momenten in te spelen op recente ontwikkelingen, terwijl u wel uw visie en ambities handhaaft als doel aan de horizon. Hiervoor bieden wij graag onze beslissingsondersteuning aan. Wij nemen het voordenken van de ontwikkelpaden op ons of begeleiden dit, zodat een effectieve adaptieve ontwikkelstrategie met ruim voldoende handelingsperspectief resulteert.

Reken op onze expertise in de volgende sectoren

Voor iedere organisatie die hulp kan gebruiken bij het bepalen van goede ontwikkelpaden voor hun adaptieve strategie, staan wij klaar. Zo adviseren we al meer dan 10 jaar het Deltaprogramma op het gebied van adaptief deltamanagement. Ons bureau treedt met name veel op in de sectoren:

  • Water
  • Energie
  • Duurzaamheid en klimaat
  • Transport en infrastructuur

Bent u actief in deze of een andere kapitaalintensieve sector? Dan zijn wij de expert die het voordenken voor uw adaptieve ontwikkelstrategie kan oppakken.

sunset-2469106

Bespreek de mogelijkheden omtrent het voordenken van uw adaptieve ontwikkelstrategie

Aarzel niet en benader ons vandaag nog om ons de ontwikkelpaden voor uw adaptieve strategie te laten bepalen. Wij gaan graag aan de slag om ontwikkelpaden te bepalen voor uw adaptieve strategie gebaseerd op robuuste methoden. Bel naar 071 573 0820 of e-mail ons via info@stratelligence.nl.