De klimaatadaptatie van Nederland

Het klimaat verandert en ook bij voldoende CO2-reductie is klimaatadaptatie van Nederland en van beleid nodig. Zorg ervoor dat uw organisatie is voorbereid op en uw strategie rekening houdt met een veranderend klimaat. Wij helpen u met onderzoeken over zowel de mogelijke klimaatrisico’s voor uw sector of het voorgenomen beleid als met oplossingen om het beleid en de assets meer klimaatbestendig te maken, zodat onnodige verliezen en overlast door ons advies worden voorkomen. Vertrouw op ons om uw organisatie in Nederland voor te bereiden op klimaatadaptatie.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Het belang van klimaatadaptatie in Nederland

Nederland zal de komende jaren te maken krijgen met meer wateroverlast door zwaardere buien, met langere periodes van hitte en waterschaarste en een toenemende noodzaak maatregelen te nemen op het gebied van waterveiligheid. Dit heeft gevolgen voor ruimtelijke inrichting van steden en het landelijk gebied. Echter, er zijn ook andere opgaven: woningbouw, natuurontwikkeling, landbouwtransitie en energietransitie. Wees als beleidsverantwoordelijke op een van deze terreinen er zeker van dat het beleid doeltreffend en doelmatig is met onze beslissingsondersteuning. Adaptiviteit is hierin een belangrijke factor. Hiermee weet u zeker dat u klaar bent voor elk mogelijk scenario en dat u adequaat in kunt spelen op de klimaatadaptatie van Nederland. Vertrouw op de ervaring van Stratelligence uit Leiden met soortgelijke projecten, zoals ons advies op het gebied van adaptief deltamanagement, om integrale systeemoplossingen te vinden.

Bereid uzelf voor op klimaatverandering met ons onafhankelijke advies

Schakel ons in voor advies rondom de klimaatadaptatie van Nederland voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820  of een e-mail te sturen naar info@stratelligence.nl. Wij helpen u graag om goed voorbereid te zijn op klimaatverandering. Meer informatie vindt u bij onze methoden.