Duurzaam en adaptief advies

Als er één bureau is waar u op kunt rekenen voor duurzaam en adaptief advies, dan is het Stratelligence uit Leiden. Stratelligence stond aan de wieg van de ontwikkeling van adaptief deltamanagement van het Deltaprogramma en schreef de handreiking voor de methodiek die wordt gebruikt om investeringen in waterveiligheid, klimaatadaptatie en zoetwatervoorziening te beoordelen en te programmeren. Het succes van de methodiek heeft ervoor gezorgd dat we deze adaptieve aanpak nu ook buiten het Deltaprogramma en watermanagement toepassen in ons advies voor handelingsperspectief waarvoor we vaak een adaptieve strategie bepalen.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Dé specialist bij duurzaam en adaptief advies

Wie duurzaam en adaptief advies nodig heeft, zit goed bij ons adviesbureau. Zowel duurzaamheid als adaptiviteit behoren namelijk tot de belangrijkste elementen van al onze activiteiten en dienstverlening. Onze beslissingsondersteuning op dit terrein is breed. Voor de verschillende benodigde transities, de energietransitie, klimaatadaptatie en het ontwikkelen van een transitiestrategie voor het landelijk gebied, verduurzaming van de mobiliteit, natuurontwikkeling en oppakken van de woonopgave leveren we hulp bij adaptief investeren. Ook zetten we ons voor u in bij zaken omtrent nationaal duurzaamheidsadvies en vergroten wij graag het transformatievermogen van een organisatie en strategie. Geholpen door een schat aan ervaring met adaptiviteit, diepe kennis en een degelijke methodische aanpak, doen wij u de aanbevelingen die uw strategie en beleid nog verder verbeteren. Wilt u ons voor u aan het werk zetten? Kies dan voor ons duurzaam en adaptief advies.

Aarzel niet en neem contact met ons op

Ons duurzaam en adaptief advies is maar één stap van u verwijderd. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820 of stuur een e-mail naar info@stratelligence.nl met uw vragen over ons. Wij zorgen voor een snelle reactie op uw aanvraag.

sunset-2469106

Bereid uzelf voor op klimaatverandering met ons onafhankelijke advies

Schakel ons in voor advies op het gebied van klimaatadaptatie voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 071 573 0820  of een e-mail te sturen naar info@stratelligence.nl. Wij helpen u graag om goed voorbereid te zijn op klimaatverandering. Meer informatie vindt u bij onze methoden.