Advies voor handelingsperspectief

Stratelligence is een ervaren adviesbureau uit Leiden, dat complexe beleidsdoelen omzet in duidelijke en actiegerichte oplossingen. Juist als er sprake is van veel onzekere factoren en de impact van een suboptimale keuze groot is, zijn wij in ons element. Denk bijvoorbeeld aan beleidskeuzes met betrekking tot de energietransitie of klimaatadaptatie. Als u een vraagstuk heeft met een vergelijkbare complexiteit bent u bij ons aan het juiste adres voor advies voor handelingsperspectief.

Adaptieve insteek

Duurzaamheid staat centraal

Ervaring met de overheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verbinding

Advies voor handelingsperspectief helpt u om de juiste stappen te zetten

Advies voor handelingsperspectief heeft door de vele veranderingen vandaag de dag steeds meer waarde. Het beste alternatief is door alle onzekerheden immers steeds lastiger te vinden en vanwege verschillende perspectieven niet voor iedereen gelijk. In de praktijk gaat er dan veel tijd, geld en energie verloren in het vinden van de juiste oplossing en het verbinden van belangen hiervoor. Onze kracht ligt daarom in het vóórdenken en vertalen van complexe technische materie en systemen naar bruikbare beleidsinformatie door een systeemaanpak en in het leveren van inzicht in oplossingen via evidence-based advies.

In een advies over het juiste handelingsperspectief kijken we expliciet naar onzekerheden en risico’s, adaptiviteit en de factor tijd, en naar mogelijkheden om het transformatievermogen te vergroten. Door onze beslissingsondersteuning kunnen klanten met meer zekerheid en vertrouwen besluiten nemen en tegen lagere kosten en met minder risico’s hun doelen bereiken.

Vraag onze diensten bij ons aan

Wilt u graag gebruikmaken van ons advies voor handelingsperspectief? Benader ons dan direct voor evidence-based advies door te mailen naar info@stratelligence.nl of door ons op te bellen via 071 573 0820. Ontdek onze speerpunten en methoden.